Preporučite stranicu

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti

 1. Internet stranice sadrže informacije o proizvodima koje prodaje Petram-promet d.o.o. Nastojimo da te informacije budu točne i ažurne, ali se ograđujemo od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.
 2. Petram-promet d.o.o. ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na web trgovini, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje web trgovine ili njihovih dijelova.
 3. Fotografije i prikazi na ovim stranicama ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda.
 4. Svi proizvodi ponuđeni na ovim stranicama pokriveni su jamstvenim uvjetima u trajanju do 90 dana upotrebe, do kada je moguće ostatak proizvoda vratiti radi bilo kakvog nezadovoljstva.

Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na web trgovini www.PotpunoNovOsjecaj.Net. Prodavatelj proizvoda ponuđenih u internet trgovini je Petram promet d.o.o., a Kupac robe je posjetitelj web trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski obrazac za narudžbu i pošalje ga Prodavatelju. Roba se naručuje temeljem elektronskog obrasca, putem e-maila, telefona i porukom na službenoj Facebook stranici trgovine. Proizvode birate iz asortimana internet trgovine. Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznati dodatne karakteristike te ga bolje pogledati, a želite li kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici ćete definirati količinu proizvoda, uz mogućnost odustanka od kupnje. U svakom trenutku vaša je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati asortiman. Po završetku razgledavanja, vratite se na košaricu i odaberite “Naruči”. Kupac ispunjava obrazac s osnovnim podacima za način plaćanja i dostavu odabranih proizvoda. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže na vašu e-mail adresu. Osim elektronskim putem, prodaja proizvoda sa web trgovine može se obaviti putem e-maila: petram@zg.t-com.hr , telefonskim putem pozivom na telefon +38598288528 ili +3851/3644884 

Jamstvo

Petram promet d.o.o. jamči za kvalitetu i besprijekorno funkcioniranje proizvoda, ako će se korisnik pridržavati priloženih naputaka.
Jamstvo počinje vrijediti s danom prodaje, što dokazujete originalnim računom o kupnji proizvoda. Kupac je slobodan radi probe koristiti proizvod svakodnevno 90 dana i u slučaju nezadovolstva proizvod ili njegov ostatak vratiti Prodavatelju na adresu: Petram promet d.o.o., Stubička 87, 10000 Zagreb. Dužan je priložit svoj broj IBAN-a kako bi Prodavatelji mogao vratiti novce na njegov račun..

Nekada se može dogoditi da je proizvodu u transportu oštećena ambalaža. Takvu pošiljku treba poslikati i poslati na mail: petram@zg.t-com.hr. Kupcu će o trošku Prodavatelja biti poslan zamjenski proizvod.

 

Narudžbe/dostava

Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje vrijeme, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata, dok ostale oblike narudžbi zaprimamo u redovno radno vrijeme, odnosno, radnim danim od 9 h-20 h na navedeni e-mail ili broj telefona. Proizvode iz naše internet trgovine dostavljamo na područje Republike Hrvatske putem kurirske službe GLS a za inozemstvo putem DPD ili Hrvatske pošte. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će biti otpremljena najkasnije u roku 2-5 radnih dana. Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu, a iznosi 26 Kn, osim kod akcijskih paketa u kojima je dostava besplatna.  Ako vaš proizvod nemamo na zalihi, kontaktirati ćemo vas i dogovoriti želite li otkazati narudžbu, djelomično otkazati ili pričekati da proizvod dođe na zalihu, no trudimo se maksimalno ažurirati web stranicu kako biste odmah znali koji proizvod je odmah dostupan.

Napomena: Nekada se dogodi da narudžba kupca završi u neželjenoj kupci, te takve slučaje utvrđujemo dubinskom kontrolom svaki mjesec i kontaktirati ćemo Vas.

Uvjeti plaćanja

Trenutni mogući oblici plaćanja su:

 • Pouzećem
 • Kreditne kartice jednokratno i na 12 rata.

Pouzećem: Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu, a iznosi 26,00 kn za sve pakete za Hrvatsku a za inozemstvo će se cijene prikazati u skladu s cjenikom Hrvatske pošte. Sve eventualne bankovne troškove kod deviznih uplata  koji mogu nastati prilikom transfera novca, snosi kupac. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave. Za izdavanje R1 računa potrebna je napomena kod same narudžbe, te je Petram promet d.o.o., kao poduzetnik u sustavu PDV-a.

Način zaštite povjerljivih podataka:

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije. Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka:Petram promet d.o.o.  obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Petram-promet d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Otprema

Dostavu svih paketa prodavatelj obavlja brzo i sigurno. Pošiljke dostavljamo koristeći usluge GLS d.d. i HP D.D.. Cijena dostave je gratis u akcijskim paketima, dok je cijena dostave kod pojedinačnih paketa 26 Kn. Prodavatelj započinje proces organiziranja dostave proizvoda nakon što kupac u potpunosti dovrši naručivanje i kupnju proizvoda. Prilikom preuzimanja robe dužni ste provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kurirskom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja predmeta. Ukoliko dođe do problema u dostavi i paket se vrati na adresu pošiljatelja, prodavatelj se obvezuje na povrat uplaćenog iznosa ako je cijena uplaćena karticom. Pod problemom u dostavi smatra se sljedeće:

 • adresa je nepostojeća,
 • adresa je postojeća, ali ne i primatelj,
 • primatelj je nedostupan te se paket ne može isporučiti,
 • ukoliko primatelj ne želi preuzeti paket.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, a ako ni nakon 14 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest ili isporuku vašeg paketa, dužni ste nas obavijestiti, kako bismo mogli poduzeti radnje da se vaša pošiljka pronađe ili vam se pošalje zamjenska. Ukoliko ne preuzmete pošiljku u roku od 14 dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

Podaci o naručitelju/primatelju

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o naručitelj/primatelju. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema ili nejasnoća molimo da nam se obratite e-mailom na adresu: tuendemomcinovicova@gmail.com ili pisanim putem slanjem na adresu Petram-promet d.o.o. Stubička 87, 10110 Zagreb.

Privatnost podataka

Prodavatelj se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Povrat / Reklamacije

 1. Kupac ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku prije primitka paketa sa naručenim proizvodima. Ako od narudžbe želi odustati nakon što je pošiljka predana dostavnoj službi, Kupac ima pravo odbiti primitak paketa bez dodatnih troškova.
 2. . Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi Kupac pošiljku može vratiti, a Prodavatelj će mu poslati ispravni proizvod bez dodatnih troškova poštarine.
 3. Reklamaciju na mehanička oštećenja unutar paketa potrebno je prijaviti trgovcu unutar 5 radnih dana od primitka paketa. Naknadne reklamacije na oštećenja ne uvažavamo!
 4. Povrat u slučaju nezadovoljstva je moguć sve do 90 dana korištenja, vraća se ostatak proizvoda poštom o trošku pošiljatelja uz priloženi IBAN broj za povrat novaca i račun.
 5. Proizvodi koji su isporučeni u kompletu (npr. Akcijski paket) moraju biti vraćeni u kompletu. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom.
 6. Ukoliko kupac zaprimi paket, a proizvod je neispravan/oštećen, dužan nas je obavijestiti o problemu unutar 5 radnih dana,  te ukoliko želi zamjenu prodavatelj će o svojem trošku napraviti zamjenu putem GLS kurirske službe. Reklamacije nakon navedenog roka neće biti priznate.
 7. Svi ostali slučajevi rješavaju se u procesu reklamacije, shodno propisima Zakona o zaštiti potrošača i Zakona o obveznim odnosima.
 8. O reklamaciji Kupac je dužan Prodavatelja obavijestiti pismenim putem ili porukom e-pošte poslane na adrese petram@zg.t-com.hr i tuendemomcinovicova@gmail.com i pisanim putem na: Petram-promet d.o.o., Stubička 87, 10110 ZAGREB
 9. Kupac reklamirane proizvode ili proizvode za koje ostvaruje pravo na povrat sredstava može vratiti putem Hrvatske pošte o svom trošku ili kurirskom službom GLS o trošku Prodavatelja nakon prethodne najave. Trošak dostave za vraćanje proizvoda u slučaju raskida ugovora sklopljenog na daljinu putem druge dostavne službe snosi kupac.

 

UPUTE ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 90 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Rok za raskid ugovora

Rok za jednostrani raskid iznosi 90 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Povrat uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 21 dan od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.
Povrat novca bit će izvršen uplatom na tekući račun kupca.
Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba ili ostatak robe bude vraćen.

Povrat robe

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka 90 dana od datuma primitka robe, pošaljete robu ili njezin ostatak nama na adresu Petram-promet d.o.o., Stubička 87, 10110 Zagreb, tel.01/3644884 i 098288528.

 

Troškovi povrata robe
Izravne troškove povrata robe hrvatskom poštom morate snositi sami.

Primjedbe i prigovori

 1. Sukladno čl. 10 ZZP, Prodavatelj omogućuje svim Kupcima da svoje pisane prigovore pošalju na adresu e-pošte:petram@zg.t-com.hr ili pisanim putem na adresu: Petram-promet d.o.o., Stubička 87, 10110 Zagreb.
 2. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će putem e-pošte odgovoriti u roku 14 dana.
  Registracijom na našim Internet stranicama i upisom u našu bazu korisnika, korisnik/kupac prihvaća ove uvjete korištenja